top of page

Het "Binnen Leven" in Les Tranchées biedt u heel veel ruimte,

het is er dan ook aangenaam en goed vertoeven!

Via de authentiek verbouwde schuur (bouwjaar 1860) wandelt u ons huis, uw Thuis gedurende uw verblijf, binnen. In de grote zaal kan u aangenaam verpozen, uitkijken op het leven in en rond het bos, misschien nog eens een gezelschapsspel spelen, in alle rust uw dag voorbereiden of juist in alle schoonheid eindigen. Wij viereen dit jaar het 5-jarige bestaan van onze Chambre d'Hôtes, geopend juni 2018.

Entree 2.JPG
Honesty Rooms.JPG

Vanuit de schuur komt u via de trap in onze Honesty Bar. Hier kan u voor het begin van de dag of net op het einde ervan nog even koffie nemen, thee of een frisdrank... In de gang vindt u onze kamers Louise en François. De kamers kregen de namen van de eerste eigenaars van deze boerderij, die ze lieten bouwen eind jaren 1800. De ruime luxe-kamers zijn voorzien van airco en een ensuite badkamer. De bedden zijn van prima kwaliteit waarin het heerlijk slapen is. 

De gang van onze Chambre d'Hôtes geeft uit op de mezzanine. Daar vindt u onze huisbibliotheek. Neem een boek of een tijdschrift en nestel u voor enkele uren in één van de comfortabele zetels. Gun uzelf alle tijd om op onze grote leestafel te ontdekken wat u hier in de omgeving allemaal kan beleven.

Een bezoek aan een van de belangrijkste oorlogsmonumenten van Frankrijk, of aan één van de vele pittoreske dorpjes in de ruime omgeving of het plannen van een sportief dagje?  

Bib.JPG

De grote wenteltrap leidt u naar beneden. Welkom in ons gezellig en ruim salon. De plek waar we u graag verwennen met al het gastronomische lekkers. Hier serveren we iedere ochtend van 8u30 tot 10u00 een heerlijk ontbijt. 

Zetten we op warme dagen de deuren wijd open, waardoor u een groot buitengevoel heeft, dan steken we op koude dagen graag de grote openhaard aan. Lekker aan een knapperend vuur... CARPE DIEM!

SI INT KYANG DSC01221.JPG
bottom of page