top of page

Het "Binnen Leven" in Les Tranchées biedt u heel veel ruimte,

het is er dan ook aangenaam en goed vertoeven!

Via de authentiek verbouwde schuur wandelt u ons huis, uw Thuis gedurende uw verblijf, binnen. In de grote zaal kan u aangenaam verpozen, uitkijken op het leven in en rond het bos, misschien nog eens een gezelschapsspel spelen, in alle rust uw dag voorbereiden of juist in alle schoonheid eindigen. Wij vierden de opening van onze Chambre d'Hôtes in juni 2018.

Entree 2.JPG
Honesty Rooms.JPG

Vanuit de schuur komt u via de trap in onze Honesty Bar. Hier kan u voor het begin van de dag of net op het einde ervan nog even koffie nemen, thee of een frisdrank... In de gang vindt u aan uw linkerzijde kamer Louise en verder door aan uw rechterzijde kamer François. De kamers kregen de namen van de eerste eigenaars van deze boerderij, die ze lieten bouwen eind jaren 1800. De ruime luxe-kamers zijn voorzien van airco en een aanpalende badkamer. De bedden zijn luxe bedden waarin het heerlijk slapen is. 

De gang van onze Chambre d'Hôtes geeft uit op de mezzanine. Daar vindt u onze huisbibliotheek. Neem een boek of een tijdschrift en nestel u voor enkele uren in één van de comfortabele zetels. Of gun uzelf alle tijd om te ontdekken op onze grote leestafel wat u hier in de omgeving allemaal beleven kan.

Een bezoek aan een van de belangrijkste oorlogsmonumenten van Frankrijk, of aan één van de vele pittoreske dorpjes in de ruime omgeving of het plannen van een sportief dagje?  

Bib.JPG

De grote wenteltrap leidt u naar beneden. Welkom in ons gezellig en ruim salon. De enige plek in huis waar er gegeten wordt. Hier serveren we u iedere ochtend van 8u30 tot 10u00 een heerlijk ontbijt. 

Zetten we op warme dagen de deuren wijd open, waardoor u een groot buitengevoel heeft, dan steken we op koude dagen graag voor u de grote openhaard aan. Lekker aan een knapperend vuur... CARPE DIEM!

SI INT KYANG DSC01221.JPG
bottom of page