Geluk is iets waarover je niet mag twijfelen.

Neem het wanneer het komt ... Met de nodige haast...

Voor geluk moet je ook je tijd nemen.

Af en toe stilstaan om het te zien, je haasten om het te vangen

en er dan traag van genieten.

 

Zalig wakker worden, een nieuwe dag kan beginnen! Het ontbijt wordt elke morgen met veel liefde voor u klaargemaakt. Ontbijten kan tussen 8u30 en10u. Laat even weten welk uur uw voorkeur geniet dan zetten wij heel graag alles voor u vers klaar. 

Bij mooi weer kan u uiteraard in de frisse buitenlucht ontbijten.​

 

Onze kippetjes zorgen alvast voor verse eitjes en met het fruit uit onze tuin maken we de heerlijkste confituurtjes .

 

Om u toe te laten een glaasje te drinken bij een heerlijke maaltijd, kan u op dinsdag, donderdag en zondag bij ons dineren. Wenst u hiervan gebruik te maken, dan vragen wij u om dit op het moment van uw reservatie reeds door te geven.

Voor de gastentafel maken wij graag gebruik van al het lekkers dat de regio ons te bieden heeft. Een mals stukje Limousin vlees, een stoofpotje van lam, typische kastanje gerechtjes, een clafoutis van eigen fruit en natuurlijk mogen de overheerlijke cêpes (eekhoorntjesbrood) ook niet ontbreken. De groentjes uit onze moestuin zorgen voor de nodige vitamientjes.

Voor al onze maaltijden werken wij zoveel mogelijk met eerlijke en lokale producten die we bij kleine producenten aankopen. Zo hopen we u een kwalitatieve en gezonde maaltijd te serveren.

 

Een heerlijk ontbijt om uw dag alvast goed te starten ….

Gezellig dineren in een romantisch kader

Chambres d'hôtes Les Tranchées - 87130 La Croisille sur Briance - T: 05 55 55 82 46 - lestranchees@gmail.com