COVID-19

Beste gast,

Wij danken u voor uw interesse in onze B&B en voor het vertrouwen dat u in ons stelt.

Twee jaar geleden kozen wij bewust voor een kleinschalige Chambre d’Hôtes. In deze tijden is dit een grote meerwaarde en een enorme troef!

 

Je bent hier met maximaal 5 gasten. Voor sommigen is dit aantal net voldoende om hier op krachten te komen met familie of vrienden. Onze Chambre d’Hôtes biedt veel plaats en ruimte aan iedere gast. Zowel binnen als buiten.

Ons departement, de Haute-Vienne, is qua oppervlakte ongeveer één derde van België en telt 69 inwoners per km². Een enorm uitgestrekt gebied, waar je als bezoeker nog alle ruimte hebt.

 

De pandemie is de Haute-Vienne gelukkig genoeg zo goed als vergeten. Ons dorp La-Croisille-sur-Briance (met z’n 16 inwoners per km²) werd al helemaal niet getroffen. Misschien omdat we op hoogte liggen (500m) ? Of is het omdat de Mont Gargan ons beschermt ? Of nog omdat wij ons in de “Groene Longen van Europa” bevinden ?

Gezien de uitzonderlijke omstandigheden die we met z’n allen beleven, delen we graag volgende informatie:

 

 

  • Sinds 20 juli 2020 is het dragen van een mondmasker verplicht in alle publiek toegankelijke gebouwen in Frankrijk. Onze Chambre d'Hôtes is een EOP (Etablissement Ouvert au grand Public) en volgt dus deze wetgeving. Wij vragen u dan ook om binnen in onze Chambre d'Hôtes een mondmasker te dragen.   

  • Zoals ook door President E. Macron aangekondigd, zijn de Franse grenzen terug geopend,  dit sinds  15 juni 2020. 

  • Onze Bed and Breakfast Les Tranchées is geopend, dit sinds 5 juni 2020.

 

Uw gezondheid is onze prioriteit !

Wij passen vandaag dan ook de volgende maatregelen toe:

• We respecteren en garanderen een periode van 24 uur tussen twee verblijven. Hierdoor nemen we tijdens het seizoen 2020 uitsluitend reservaties aan van minimaal 2 nachten.

 

• Streng reinigingsprotocol (specifiek COVID-19) van alle plaatsen.De kamers worden zoals steeds grondig gereinigd. Na ieder bezoek worden ze bijkomend met een desinfecterende spray behandeld.

 

• Op de kamers voorzien wij een desinfecterende spray. Je gebruikt deze spray om klinken, toilet, beddengoed, ... kortom alles wat je aanraakt met je handen te ontsmetten. Gebruik dit product spaarzaam.

 

• We voorzien eveneens een hydroalcoholische gel om uw handen tijdens uw verblijf te desinfecteren.

 

• Herbruikbare, wasbare maskers type “grande public”.

 

• We hanteren een flexibel annuleringsbeleid voor alle rechtstreekse boekingen.

 

Nog vragen? Neem gerust contact met ons. Wij beantwoorden ze met veel plezier.


telefonisch: 00 33 5 55 55 82 46


via e-mail: lestranchees@gmail.com

Chambres d'hôtes Les Tranchées - 87130 La Croisille sur Briance - T: 05 55 55 82 46 - lestranchees@gmail.com