top of page

Hartelijk welkom in Les Tranchées
of zoals wij het in het Occitaans zeggen
 
"Chabatz d'entrar"

V R I J H E I D     R U I M T E     N A T U U R 

Onze B&B bevindt zich in een prachtige landelijke boerderij van 325 m² met 2 grote en mooie kamers, stijlvol gerestaureerd en gemeubileerd, waar verfijning, charme en authenticiteit harmonieus samen komen. Een heerlijke ruime tuin van 9000 m² omgeven door een bos van één hectare en adembenemende vergezichten. Deze fantastische regio, in de Groene Longen van Europa, is een waar fiets- en wandelparadijs. Vanuit uw kamer loopt of fietst u zo de natuur in.

 

B&B Les Tranchées is sinds 2018 erkend als 'Chambre d’Hôtes de Référence' in Frankrijk.

Covid Info.JPG

WIJ ZIJN OPEN ! en dit gedurende het ganse jaar. Op zoek naar een zalige vakantieplek om in alle veiligheid te genieten? Wij verwelkomen jullie heel graag. Voor alle info mbt Covid klikt u op de groene knop. 

Hagelschade.JPG

UITZONDERLIJK GESLOTEN november & december 2022 : wie ons op Facebook volgt weet dat onze Chambre d'Hôtes op Pinksterzaterdag 2022 getroffen werd door zwaar noodweer. In november en december voeren wij dan ook de nodige herstellingen uit. Wil u toch komen? Heeft u vragen? Mail of bel ons. We bekijken dan samen wat mogelijk is. 

Lieve gasten,

het is zomer en misschien kijkt u al uit naar een volgende vakantie? Wij stellen Les Tranchées graag aan u voor, gekleed in zijn "zomer-jasje".  

Zonnige ochtenden, blauwe hemels, de geur van gekarameliseerde hooibalen, gouden velden van strohalmen, een aangenaam briesje en een geweldige sterrenhemel..  
Ideaal voor leuke uitstapjes naar één van de vele pittoreske dorpjes in de omgeving, een verfrissende duik in een zwemmeer of een flinke wandeling in een ongerepte natuur met kleine heldere beekjes, glooiende weilanden en uitgestrekte bossen.

 

Weldra zien we elkaar weer op Les Tranchées.

 

​Heel graag tot dan!

Heidi N Petri

Wij spreken Nederlands, Frans, Engels en Duits

Zomer1.JPG

Voor boekingen via onze website, voorzien wij bij aankomst een leuke verrassing op de kamer. Doen ! 

Zomer 2.JPG
bottom of page